Skip Navigation Links

Turgut Kafe Prime Mall AVM'de ..

20 yıldır Arsuz'da kafeterya işletmeciliği yapan Turgut Güllü Prime Mall'da da şube açarak kokoreç ve balık ekmek olmak üzere halkın özlemini giderme

Ekonomi   A+a-

20 yıldır Arsuz’da kafeterya işletmeciliği yapan Turgut Güllü Prime Mall’da da şube açarak kokoreç ve balık ekmek olmak üzere halkın özlemini gidermeyi amaçlıyor. Başkan Civelek açılışta Kelle Paça yiyerek lezzet testi yaptı.
Turgut Kafe Prime Mall AVM’de ..


İskenderun’un sayfiye beldesi Arsuz’da 20 yıldır hizmet veren Turgut Kafe, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Prime Mall’da da hizmete girdi. Fast Food katında hizmete giren Turgut Kafe, farklı bir menü ve 20 yıllık deneyimle büyük ilgi görüyor.

İskenderunlu’nun lezzet özlemini gidermek için ev mantısı ve içli köfte başta olmak üzere, kokoreç, kelle paça ile mercimek çorbası satışıyla hizmet verecek olan Turgut Kafe, balık ekmek, şinitzel ve kumru meraklılarının ilgi odağı oldu bile..

Sıcak-soğuk içecekler, ev yemekleri ve daha bir çok talebi Prime Mall AVM’de yerine getiren Turgut Kafe, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in kurdeleyi kesmesiyle hizmete girdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Arlı, Mehmet Emin Dönmezer ile daire müdürlerinin de katıldıkları açılış töreni öncesinde masalara dizilen birbirinden lezzetli yemekler, açılışın hemen ardından kısa sürede kapışıldı.

Açılış sırasında Kelle Paça’yı çok sevdiğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e kafe sahibi Turgut Güllü tarafından Kelle Paça ikramı yapıldı.
Kalabalık misafir topluluğunun katıldığı açılış töreninde Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem de iştirak ederek Kafe Sahibi Turgut Güllü’yü girişiminden dolayı kutladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet