Skip Navigation Links

Vatanımız Yoksa Emek ve Fabrikamızda Olmaz’

Vatanımız Yoksa Emek ve Fabrikamızda Olmaz

Vatanımız Yoksa Emek ve Fabrikamızda Olmaz’

Gündem   A+a-

 Hak-İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Göngür, Fırat’ın doğusunda sürdürülen “Barış Pınarı” sınır ötesi harekete şube olarak tam destek verdiklerini açıkladı. Güngör, “Vatanımız yoksa, ekmek ve fabrikalarımızda olmaz” diyerek, vatan mücadelesinin her şeyin üzerinde bir mücadele olduğunun altını çizdi
Mehmet Güngör yaptığı açıklamada şunları söyledir:
“Mehmetçiğimizin sınır ötesindeki “barış pınarı” hareketine şubemiz olarak tam destek veriyoruz. Genel başkanımızın ifade ettiği gibi ‘sınırımızdaki terörü bitirmek, oradaki halka barış götürmek için bulunduklarını’ ifade etmişti. Biz maddi ve manevi Hak –İş olarak, hem de Özçelik-İş sendikası olarak, Mehmetçiğimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda çalışan emekçilerimiz son zamanlarda yoğun şekilde, “başkanım bir yardım kampanyası yapalım” önerisinde bulunmuşlar ve bizi sevindirmişlerdir. Bütün çalışanlarımız daha önceki mesajlarımızda belirttiğimiz gibi evlerine Türk Bayrağı astılar ve asmaya devam ediyorlar. Yeniden emekçilere sesleniyorum: Mehmetçiğe destek için herkesin evlerine bayrak asarak destek verilmesini hassaten rica ediyorum.
Bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin “Barış Pınarı” hareketine karşı çıkanları şiddetle kınıyorum. Bu vatan bizim vatanımız, vatan olmadığı sürece bu anlamda emekçilerin fabrikası, yatacak evleri kalır. Allah muhafaza Suriye’deki duruma düşeriz. Bunun için herkesi bu harekete destek çıkmaya birlik ve beraberlik içinde olarak, barış götüreceğimize ve en az zayetle döneceğimize inanıyorum. Bütün ordumuza, askerlerimize ve muvaffakiyetler diliyorum.
Hatay bölgesi terör konusunda; çok zararlar gördü, Hatay ekonomisi ciddi zarar gördü, özellikle barışın gerçekleşmesi, terörün bitirilmesi için bölge ülkelerinin, başta Suriye’nin Irak’ın ve İran’ın birlik olması ile terör unsurlarını kısa sürede temizlerler, bölgeye bir canlılık gelir. Bu terör denilen girişimler Amerika’nın oyunudur. Amerika’nın oyununu bölge ülkeleri birleşir ve mücadele ederlerse yok etmiş olurlar. Bunun sonucunda bölge eski günlerine kavuşur diye umut ediyorum.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet