Skip Navigation Links

Dünya markalarında yüzde 50 indirim çılgınlığı

Fabrika, Divarese, Tommy Hılfiger Denım ve Abercrombie Fitch, İskenderun sahil şerinde Doğan Gazinosu'nun karşısında bulunan mağazalarda yüzde 50 indi

Ekonomi   A+a-

Fabrika, Divarese, Tommy Hılfiger Denım ve Abercrombie Fitch, İskenderun sahil şerinde Doğan Gazinosu’nun karşısında bulunan mağazalarda yüzde 50 indirime girdi. Dünya markalarında indirim çılgınlığını kaçırmak istemiyorsanız acele etmeniz gerekiyor.


Dünya markalarında yüzde 50 indirim çılgınlığı

İskenderun’un uzun yıllardır en büyük sorunlarından birisi de marka mağazaların olmayışı nedeniyle, marka tutkunlarının alış verişlerini büyük şehirlerden yapmalarıydı.

 

009 yılı Ekim ayında İskenderun sahil şeridinde Doğan Gazinosu karşısında görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Fabrika, Divarese, Tommy Hılfiger Denım ve Abercrombie Fitch markaları, Sanayici Mehmet Ali Bulut’un yan yana üç ayrı mağaza yatırımıyla dünya markaları İskenderunlu’nun ayağına gelmişti.
Bölge halkında büyük bir memnuniyet uyandıran ve büyük şehirlere gitmek zorunluluğunu ortadan kaldıran bu yatırım, sevindirici haberlerle bugünlerde marka tutkunlarını bir kez daha mutlu etti.
Türkiye’de tüm mağazalarda aynı anda yüzde 50 indirim müjdesi sonrası marka tutkunları , Fabrika, Divarese, Tommy Hılfiger Denım ve Abercrombie Fitch markalarını daha uygun fiyata alabilmek için ilgi gösterdi.
Mağazaların Sahibi Sanayici Mehmet Ali Bulut, bölge halkına sundukları hizmetten ve yatırım yapmış olmaktan mutlu oldukları belirterek, marka tutkunu bölge halkının büyük şehirlere gitmelerine gerek bırakmayan bir yatırımla, kentin parasının kentte kaldığını söyledi.
Marka tutkunlarının mağazaların İskenderun’da olmasından dolayı kendilerini sürekli kutladıklarını belirten Mehmet Ali Bulut, “Tüm markalarımız Fabrika, Divarese, Tommy Hılfiger Denım ve Abercrombie Fitch, Türkiye genelinde aynı anda yüzde 50 indirime girdi. Marka tutkunlarının bu indirim fırsatından yararlanmalarını bekliyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da fiyat neyse İskenderun’da mağazalarımızda da aynı. Hatta marka tutkunu müşterilerimiz, büyük bir zahmetten kurtulmuş oldular” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet