Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Cemevi İnşaatını HBB Tamamlayacak...

İmzalar Atıldı...

İskenderun Cemevi İnşaatını HBB Tamamlayacak...

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hacı Bektaş-ı Veli Vakfı İskenderun Cemevi’nin kat artırımı için protokol imzaladı. HBB Meclisinde oy birliği ile kabul edilen İskenderun Cemevi ek kat artırımına ilişkin prtokolle, Cemevi’nin yarım kalan inşaatının büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanması öngörülüyor.
HBB Başkanı Lüftü Savaş ile Cemevi Başkanı Dr. Halil İbrahim Ayaz’ın Cemevi’nde imzaladığı protokol törenine, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP İl Başkan Yardımcısı Leyla Sakaroğlu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birlikte yaşamın en güzel örneğinin Hatay’da yaşandığına vurgu yaparak, “Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Cemevi’nin kat arttırımı ile ilgili yapacağımız çalışmanın protokülü tüm Canlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Cemevi Başkanı Dr. Halil İbrahim Ayaz da başta HBB Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere, protokole destek veren bütün meclis üyelerine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar