Skip Navigation Links

Mikado: Lezzet ve hoşgörünün buluştuğu adres!

Unutulmamalıdır ki; kırmızı ve beyaz et ile balık çeşitleri sadece Mikado'da 'lezzet ve hoşgörünün buluştuğu adreste' keyife dönüşür..

Ekonomi   A+a-

Monotonluktan kurtulmak, yoğun iş temposunun stresini atmak, en sıkıcı iş toplantılarını keyife dönüştürmek, “Çocuklarla bir yere gidilmez” sözüne inat ailecek dışarıda yemek keyfi yapmak için ideal mekan Mikado, Karaağaç Sahil Yolunda sizleri bekliyor. Çocuklarınız parkta oynarken siz birbirinden lezzetli meze ve ızgaraların tadını çıkarın.
Unutulmamalıdır ki; kırmızı ve beyaz et ile balık çeşitleri sadece Mikado’da “lezzet ve hoşgörünün buluştuğu adreste” keyife dönüşür..

Mikado: Lezzet ve hoşgörünün buluştuğu adres!
 

Yoğun iş temposu yüzünden kendine uzun süredir vakit ayıramayanlar ve hayatın monotonluğundan sıkılıp biraz da romantizm yaşamak isteyenler! Sevdiğinizi veya sevdiklerinizi bir araya toplayıp keyifli bir şeyler yapmanın vakti hala gelmedi mi?
Sinir bozan, sıkıcı iş toplantılarını keyife dönüştürmek sizin elinizde.
Bizce daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok! İşe güzel bir akşam yemeğiyle başlamaya ne dersiniz? Eğer siz de bunun iyi bir fikir olduğunu düşünüyorsanız, unutulmaz bir akşam yemeği için Mikado tek başına size yeter..
Güler yüzlü personeli otoparkta sizi ilk karşıladığı andan itibaren kendinizi Mikado’nun yılların deneyimi personeline emanet edebilirsiniz. Kararsız ve ne istediğini bilemeyenler için bol seçenek sunan Mikado, beyaz et, kırmızı et ve balık çeşitleriyle en keyifsiz anları lezzetli menüsüyle mutluluğa ve büyük rahatlığa dönüştürecektir.
İskenderun Fener Caddesi Pac Meydanı girişinde hizmete girdiği günden bu yana beğeni toplayan Mikado Restoran, Karaağaç Sahil Yolu üzerinde bulunan her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü yerinde lezzet ve hoşgörüyü buluşturuyor.
Bir restoranda aranan tüm özellikleriyle ailelerin birinci tercihi Mikado, yeşil çim alanı, çocuk parkı ve müşterilerin rahat edebilecekleri ferah iç mekanıyla takdir topluyor.
“Çocuklarla dışarıda yemek keyfi yapmak zor!” sözünün geçerli olmadığı tek adres olan Mikado’da, birbirinden lezzetli meze ve ızgaraların keyfini çıkaran büyüklere rahat nefes aldıran çocuk parkı önemli bir ayrıntı.
Mutfağında lezzeti hazırlayan, damak zevki sahibi müşterilerine hizmet eden deneyimli personeli, kendinizi evinizde hissettiren aile ortamında masa düzeni, huzur veren çim alanda doyumsuz sohbetler yapabilirsiniz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet