Skip Navigation Links

Gökhan Zeybek’ten Başkan Tosyalı’ya Ziyaret!

Gökhan Zeybek’ten Başkan Tosyalı’ya Ziyaret!

Gökhan Zeybek’ten Başkan Tosyalı’ya Ziyaret!

Gündem   A+a-

 Hatay ve bölgesinin başarılı genç işadamlarından Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Sohbet ortamında geçen ziyarette iş adamı Gökhan Zeybek, firmaları Zeybek Asansör’ün 12 yıllık bir firma olduğunu belirterek, yerli üretime çok önem verdiklerini söyledi.
Zeybek, “2007 yılında Hatay İskenderun’da kurulmuş montaj bakım onarım üzerine hizmet veren ve bu sektördeki bütün belgelere sahip bir firmayız. Hedefimiz kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşmiş, Türkiye’de güvenilir, sektörde lider bir firma ve aranan bir marka olmak” yolunda ilerlediklerini belirterek, özellikle yerli malzeme kullanarak, yerli üretime destek verdiklerini vurguladı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, iş adamı Gökhan Zeybek’e yerli malı kullanılması yönündeki hassasiyetinden dolayı tebrik ederek, asansör sektörünün önemli ve hassas olduğunu belirtti.
Sektör konusunda uzun zamandır bölgede önemli hizmetler vermesinden dolayı Zeybek Asansör’e çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Tosyalı, ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.
İlgili bakanlık yönetmelik gereği kaliteli ürün kullanımından asla taviz vermediklerini ifade eden İşadamı Gökhan Zeybek, vatandaşların kaliteli malzemeleri tercih etmeleri konusunda da uyarı ve önerilerde bulunduklarını da sözlerine ekledi.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet