Skip Navigation Links

Muhtarlarla Gönül Köprüsü…

Ortak Akıl Dediğin Böyle Olur…

Muhtarlarla Gönül Köprüsü…

Arsuz   A+a-

 Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün, Arsuz Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederken, Kış ayları öncesi başlatılan seferberlikten memnun olduğunu söyledi.
 
Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün, mahallenin bir çok eksiğinin giderilmesi noktasında taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi nedeniyle Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e teşekkür etti.
 
Gökmeydan Mahallesi’nde sosyal ve kültürel alanların düzenlenmesi, halkın nefes alabileceği alanların oluşturulması, eğitim faaliyetlerinin desteklenmesi ile yolların düzenlenmesi başta olmak üzere yapılan çevre düzenlemelerinin kıy ayları öncesi rahatlama sağladığını belirten Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in verdiği desteğe teşekkür etti ve önümüzdeki süreçte bu desteğin artarak devam etmesini diledi.
 
Arsuz Belediyesi’nden Akıl Harbiyeci ile Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Yoksulabakan’ın ziyaretleri ve doğum günü sürprizlerinin de ayrı bir incelik olduğunu belirten Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün, ortak aklın hakim olduğu, sorunlara hızlı ve pratik çözümler üretildiği bir anlayışın sürmesi dilekleriyle doğum günü pastasındaki mumları üfledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet