Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı'dan İl Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay’da yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan  Tosyalı'dan  İl Emniyet  Müdürüne Hayırlı  Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay’da yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret eden Başkan Tosyalı, Emniyet müdürü Yavuz'a yeni görevinde başarılar diledi.
Sıcak karşılamasından dolayı Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’a teşekkürlerini sunan Başkan Tosyalı, "İskenderun, Türkiye’nin önde gelen en büyük ilçelerinden birisidir. Kentimizdeki yerel yönetimler ve kamu kurumları arasında güzel bir diyalog ve çalışma ortamı var. İskenderun Belediyesi olarak eğitim, sağlık, güvenlik gibi birçok konuda kurumlarımıza iletişim halindeyiz. Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik projelerde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışma yürütmeye hazırız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Tosyalı’ya ziyareti için teşekkür eden Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’da, Hatay’ın huzur ve güvenliği için her türlü çaba ve gayreti göstereceğini söyledi.
Emniyet Müdürü Yavuz ise , "Emniyet teşkilatı olarak bizlerde, huzur ve güvenin tesisi için yerel yönetimlerle sürekli istişare halinde olacağız. Bizden önceki arkadaşlardan devraldığımız görevi, bizler de en güzel şekilde devam ettireceğiz. Nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet