Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Sağlıklı Hayat İçin Temiz Çevre'

'Sağlıklı Hayat İçin Temiz Çevre'

'Sağlıklı Hayat İçin Temiz Çevre'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Madenli İlkokulu tarafından düzenlenen, “Çevre Bilinci ve Çevre Temizliği” etkinliğine katıldı.
Çocuklarda çevre bilincini oluşturmak, çevre temizliği konusunda daha hassas davranmaları konusunda, özellikle birinci sınıf çocuklarına bu bilinci aşılamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başkan Asaf Güven, özellikle sağlıklı bir hayat sürdürebilmek adına çevre temizliğine önem verilmesi gerekliğini vurguladı. Belediye başkanlığı dışında doktor kimliği ile tanınan Başkan Güven, “ En fazla dikkat etmemiz gereken şey sağlığımızdır. Sağlığımızı korumamız için önce kendi temizliğimize daha sonrada çevre temizliğine özen göstermemiz gerekiyor. Hayatımızı sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için mutlaka çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. En başta temizlik ellerden başlar. Ne yaparsak yapalım sonunda ellerimizi sabunla yıkamamız gerekiyor. İçtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın, ayak bastığımız toprağın, kirlettiğimiz çevrenin geleceği için farkındalık oluşturmak adına bugün buradayız. İnanıyorum ki çocuklarımızda bu çevre bilinci oluşacak ve daha sağlıklı, daha temiz bir geleceğe sahip olacağız,” ifadelerini kullandı.
Ardından okul bahçesini ve okulun etrafındaki çöpleri çocuklarla birlikte temizleyen Dr. Asaf Güven, “ Sağlıklı Hayat İçin Temiz Çevre” mesajı verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş