Skip Navigation Links

Altyapı Hatlarında Bakım ve Temizlik Sürüyor

HATSU, sağlıklı yaşam ortamını sağlama ve çevre kirliliğini önleme adına kent genelinde altyapı temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Altyapı Hatlarında Bakım ve Temizlik Sürüyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı yaşam ortamını sağlama ve çevre kirliliğini önleme adına kent genelinde altyapı temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
 
Kanalizasyon parsel bacalarında meydana gelen tıkanıklıkların giderilmesi için 7/24 kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdüğünü belirten HATSU, ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimler sonrasında tespit edilen noktalarda temizlik çalışması yapıldığını bildirdi.
 
Genel Müdürlük, ana muayene ve parsel bacalarında oluşan tıkanıklıklar, çevre kirliliği ve koku problemlerini gidermek amacıyla vidanjör aracıyla temizleme gerçekleştirerek sorunların önlendiğini bildirdi.
 
Yetersiz gelen kanalizasyon hatlarında çalışmalarının da yapıldığını hatırlatan İdare, Hatay genelinde yağmur suyu hatları ile mazgallarında da bakım onarım çalışması yapıldığının altını çizdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet