Skip Navigation Links

Bölgenin İstikrar ve Huzuru İçin Barış Pınarı!

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı açıklam

Bölgenin İstikrar ve Huzuru İçin Barış Pınarı!

Gündem   A+a-

Rabbim Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yar ve yardımcıları olsun, muzaffer eylesin.” Dedi.
Bünyamin Saraçoğlu yaptığı açıklamada, Barış Pınarı Harekatının başladığı andan itibaren dahili ve harici bedhahların sosyal medyada Aziz Türk Ordusu’na saldırmasını da nefretle kınadı.
Bilindiği üzere, şairin de mısralarında belirttiği gibi, barışın güvercini savaşın kartalı olan şanlı bayrağımızın, milletimizin ve aziz memleketimizin huzuru, refahı ve devamı için, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır ötesindeki terörist şer odaklarını yok etmeye yönelik bir operasyon başlatmıştır. Rabbim Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yar ve yardımcıları olsun, muzaffer eylesin.
Operasyonun başlaması akabinde gerek ülke dışında gerekse ülke içindeki, Gazi Mustafa Kemalin tabiri ile dahili ve harici bedhahların ağızlarından salyalar akıtarak aziz ordumuza sosyal medya yoluyla saldırması, varlığımızın yegane düşmanı olan tüm terör örgütlerinin ve emperyalist güçlerin de onlarla ağız birliği yapmışçasına aynı yönde hareket etmesi başlatılan bu operasyonun ne kadar da isabetli ve gerekli olduğunun somut kanıtıdır.
Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için, güvenli bir bölge, barış koridoru kurulması zaruridir. Türk silahlı kuvvetleri sınırlarımızda terör koridoru oluşturulması girişimlerine asla müsamaha etmeyecektir. Onlarca yıldır kurulmaya çalışılan, birçok devlet tarafından açık açık, maddi ve manevi olarak desteklenen bu terör yuvalarının imhası konusunda Türk Silahlı Kuvvetleri gereken her girişimde bulunacaktır.
Ebetteki şanlı ordumuz, sınır ötesi nifak yuvalarında semirtilerek sinsi yılanlar gibi memleketimize sızan, kendi sınırlarımız içerisinde evlatlarımızı şehit eden, nice ailelerin yuvalarını yıkan, eli kanlı, bebek katili bölücü, hain, Siyonist ve emperyalist şer odaklarının maşaları ve tetikçileri olan bu terör odaklarının başlarını ezecektir. Bu uğurda şanlı ordumuz Ya Gazi Ol Ya Şehit! Şiarıyla yola çıkmış, mazluma umut zalime korku olmayı görev bilmiş, kararlı bir şekilde göreve atılmıştır. Gittiği her yere barış götüren, tüm dünya mazlumlarının umudu olan, her bir mensubu kendi canını mazlum herhangi bir başka millet mensubu insanın canı için tehlikeye atmaktan çekinmeyen kahraman Türk ordusunu ve onun en doğal hakkının kendi sınırlarını güvenlik altına almak olduğunu ebetteki etnik bölücü terör sevicilere, onların yandaşlarına ve maşalarına anlatmak gibi bir derdimiz yok ama şunu da bilmelidirler ki kendilerini yakından takip ediyoruz. Zamanı geldiğinde de her zaman olduğu gibi milletimiz bu bölücülere en sert şekilde cevabını verecektir.
Böyle hassas günlerde şanlı milletimiz basit çekişmeleri unutup, ecdadından edindiği kurtuluş savaşı ruhunu yaşatmalı, bulanık suyu fırsat bilmek misali teröre inatla sessiz kalıp, şanlı ordumuzu zan altında bırakırcasına paylaşımlar yapan sosyal medya soytarılarını fark etmeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan millet olma bilincine sarılmalı, milletinin varlığını, güvenliğini ve huzurunu sürdürebilmek uğruna şahadet şerbetini seve seve içmeye arzulu olan kahraman ordumuzun muzaffer olması için rabbine dualarla sığınmalı ve yedi düvele de bu birlik mesajını vermelidir.
Bizler ülkü ocakları olarak, her zaman olduğu gibi, terör odaklarına karşı mücadele eden şanlı ordumuzun yanındayız, onlara duacıyız ve daima göreve hazırız.
Rabbim yar ve yardımcıları olsun!
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı
Bünyamin SARAÇOĞLU
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet