Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gönül belediyeciliği anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti,

Başkan Tosyalı Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Bekbele’de Fatih ilkokulunu ziyaret ederek minik öğrenciler ve okul idarecileri ile bir araya geldi.
Minikleri Sevindiren Hediye
Belediye olarak eğitime imkânlar ölçüsünde destek olduklarını belirten İskenderun Belediye Bakanı Fatih Tosyalı,” Bekbele Fatih İlkokulunu ziyaret ederek kıymetli öğrencilerimiz ve okul idarecilerimiz ile bir araya geldik. Öğrencilerimize spor malzemesi desteğinde bulunarak eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğimizi dile getirdik. Kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledik ”dedi. Sizler bizim ülkemizin geleceğisiniz. Sizler için her türlü imkânı seferber etmeye hazırız.
Öğrencilerden Başkan Tosyalı’ya Teşekkür
Spor malzemesi alan çocuklar ise büyük mutluluk yaşadı. Öğrenciler ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Başkan Fatih Tosyalı ve belediye başkan yardımcıları daha sonra okul idareci ile bir araya gelerek okula yapılması planlanan belediye hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet