Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı’dan Amatör Kulüplere Çim Saha Müjdesi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız” dedi,

Başkan Tosyalı’dan Amatör Kulüplere Çim Saha Müjdesi

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte Sakarya spor tesisleri içerisinde yer alan futbol sahasında incelemelerde bulundu.
BAKIM VE YENİLEME YAPILACAK
Başkan Fatih Tosyalı,” Yapılacak olan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından çim sahamız amatör spor kulüplerimizin kullanımına açılacak. Belediye olarak spora, sporcuya ve amatör kulüplerimize imkânlar ölçüsünde desteğimiz devam edecek. Amatör kulüplerimizin temsilcileri ile görüşmelerimizde maçlarını ve idmanlarını yapacak bir saha talebinde bulunmuşlardı. Şimdi burayı onlara hazırlıyoruz” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Her çocuk ve genç mutlaka sporun bir dalı ile uğraşmalıdır. Amatör ruhla yapılan, gönülden yapılan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Amatör spor için neler yapabileceğimize, spora uygun alanlar olup olmadığına ve nerede daha sağlıklı ve verimli spor alanları oluşturabiliriz diye incelemelerimiz devam edecek. Amatör spor kulüplerimizin yaşatılması için gereken desteği vereceğiz. İmkânlarımız çerçevesinde destek olacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet