Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pınarbaşı Mahalle Sakinlerinden Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

Pınarbaşı mahallesi muhtarı Fuat Gezgin, azalar ve mahalle sakinleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler,

Pınarbaşı Mahalle Sakinlerinden Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

Gündem   A+a-

Mahalle sakinlerinin taleplerini ilettiği ziyarette konuşan Başkan Fatih Tosyalı, kentin her noktasına hizmet götürebilmek için çalışmalarını sürdürdükleri belirtti.
Halkın taleplerini önemsediklerini dile getiren Başkan Fatih Tosyalı, şöyle konuştu:
"Bugün farklı konularda sorunlarını dile getiren mahalle sakinlerimizi dinledik. İnşallah bir sonraki sefer de biz onlara misafir olacağız. Durumu yerinde inceleyerek en uygun çözümü ortaya koyacağız. Halkımızın dertlerine çare olacağız. Başta mahalle muhtarımıza, mahalle eşrafımıza, ağabeylerimize ve ablalarımıza teşekkür ediyoruz. Halkımızla iç içe, gönül gönüle hizmetlerimiz artarak devam edecek."
Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin’de mahallede yaşanan sorun ve talepleri iletmek için ziyarette bulunduklarını belirtti.
Başkan Tosyalı’ya teşekkür eden Gezgin , " Belediye başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve belediye başkan yardımcılarımız ile mahalle soruları ile ilgili bir toplantı yaptık. Sağ olsun sayın başkanımız bizi can kulağıyla dinledi. Son derece samimi bir ortamda verimli bir toplantı oldu. Başkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunar başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş