Skip Navigation Links

Payas Spor Cizre Spor'a Patladı 4-3

Mavi Beyazlıların 4 golünü de 31 yaşındaki forvet Mümin Aysever attı.

Payas Spor Cizre Spor'a Patladı 4-3

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Cizre Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 4-3 mağlup etti.
Payas ilçe stadında yapılan ve Burak Kaplan, Selim Şenöz ile Mücahit Adem Çelebi'nin yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un gollerini 4-25-59 ve 90x2 dakikalarda Mümin Aysever atarken, misafir ekip Cizre Spor'un golllerini de 29. dakikada Seçkin Şavkın, 49 ve 67. dakikalarda da Taner Gürsoy attı.
 
Payas Spor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada kalesinde gördüğü 2 golle eşitlik sağlandı. Günün başarılı futbolcusu Mümin Aysever, 59. dakikada attığı golle takımını 3. ken öne geçirdi.Cizre Spor'lu Taner Gürsoy, topu rakip filelere göndererek eşitliği sağladı 3-3.
Karşılaşmanın 78. dakikasında Cizre Sporlu Fatih Şen, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.
 
Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Payas Spor'un forveti 31 yaşındaki Mümin Aysever, 90x2. dakikada son kez saneye çıkarak maçın skorunu belirledi. Payas Spor 4- Cizre Spor 3. Münin Aysever'in attığı golün ardından Payas Spor'un taraftarların sevinci görülmeye değerdi.
 
Payas Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 5'e çıkartırken, Cizre Spor'da 10 puanda kaldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet