Skip Navigation Links

Harekete Çocuklukta Başla Sağlıklı Yaşa!

Harekete Çocuklukta Başla Sağlıklı Yaşa!

Harekete Çocuklukta Başla Sağlıklı Yaşa!Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Kocatepe Anaokulu ve Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama anasınıfı öğrenci ve velilerinin 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında “Her Gün 10 Bin Adım “ sloganıyla yaptıklarıyla yürüyüş farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşam bilincinin kazandırılması amacıyla sahil şeridinde yapıldı.
Sahil şeridinde öğretmen ve velileriyle birlikte keyifli bir yürüyüş yapan minikler, Atatürk Anıt Alanında hatıra fotoğrafı çekildikten sonra körfezde bekleyen gemilerle ilgili öğretmenlerine sorular yönelttiler.
Sağlık için yürüyüş yaparken İskenderun Sahili’nin güzelliklerini keşfetme fırsatı bulan minikler, 8. Gün Haber Web Tv kamerası aracılığıyla da mesajlar verdiler.
Kocatepe Anaokulu Müdürü Özlem TAZE, yürüyüş tüm yaştaki bireyler için en yaygın ve kolay uygulanabilen bir aktivitedir. Teknolojinin bireylerin hayatında giderek daha çok önem kazanması ile hareketsiz bireylerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu nedenle özellikle 5-17 yaş grubu için diyabet, obezitenin önlenmesi, sağlıklı bir kas-iskelet sistemi gelişimi için günde en az 60 dakika yürümek gerekiyor. Fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasında fiziksel aktivite ile ilgili özel gün ve haftaların etkin olarak kutlanmasının çok önemli.
Kocatepe Anaokulu Müdürü Özlem TAZE, bu etkinliğin koordinatörlüğünü yapan Kocatepe Anaokulu Yaş A şubesi öğretmeni Sinem YÜKSEL TİMOÇİN ile tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harekete Çocuklukta Başla Sağlıklı Yaşa! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet