Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Belediye Başkanlarını Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Başkan Tosyalı Belediye Başkanlarını Ağırladı

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ev sahipliğinde İskenderun’da icra edilen programa İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın katıldı.
SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ
Düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kaymakamımızın katılımı ile Antakya, Payas, Yayladağı, Hassa, Kırıkhan ve Altınözü Belediye Başkanlarımızı kentimizde konuk ettik. Uyguladığımız projeler ve yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili fikir teatisinde bulunduk. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz ”dedi.
ORTAK AKIL ÇOK ÖNEMLİ
Başkan Fatih Tosyalı,” Sık sık belediye başkanı arkadaşlarımız ile bir araya geliyoruz. İlçelerde yapılmakta olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Katılımlarından dolayı belediye başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkanlar halka hizmet noktasında görüş alış verişinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet