Skip Navigation Links

Biraz Sevgi Bir Kap Mama Yeter!

İskenderun Sınav Koleji öğrencilerinin HBB Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretleri renkli görüntülere sahne oldu..

Biraz Sevgi Bir Kap Mama Yeter!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında İskenderun Sınav Koleji öğrencilerinin HBB Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretleri renkli görüntülere sahne oldu..

Biraz Sevgi Bir Kap Mama Yeter!

4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeniyle çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, hayvanların hayatımızın birer parçası olduğu bilincini yerleştirmek ve hayvanlara karşı uygulanan her türlü kötü muameleye karşı farkındalık oluşturmak adına bir çok etkinlik düzenleniyor.
İskenderun Sınav Koleji, Eğitim Öğretim Koordinatörü ve Ortağı Yeliz Çavuş ve öğretmenlerle birlikte, öğrencilerini Hatay Büyükşehir Belediyesi Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek, bakım ve koruma altındaki sessiz dostların yaşam alanlarını gezdirdi.
Onlarca kediyi karşılarında gören Sınav Koleji’nin minikleri, bir çok kediyi kucaklarına alarak sevdiler.
Şaşkınlıklarını gizleyemeyen bir çok Anasınıfı öğrencisi ise Hayvanat Bahçesi’ne geldiklerini düşünerek “Burda Aslan var mı?” sorusunu öğretmenlerine yönelttiler.
Eğlenceli geçen Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde, Sınav Koleji öğrencileri sessiz dostlarımız kedilerle keyifli anlar geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Sınav Koleji’nin minik öğrencilerini kedileriyle birlikte karşılayan İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Mine Altay, Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin faaliyet alanı ve çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verdi ve sadece kedilerin beslenmesi için mamaya ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Sokaklarda kötü muameleye maruz bırakıldıktan sonra kaderine terk edilen bir çok kedinin hayvanseverler tarafından Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildiğini belirten Mine Altay, insanların hayatında önemli bir yeri olan kedilerin duygusal ve sevgiye muhtaç varlıklar olduğunu söyledi.
Kedilerle güzel anlar geçiren, kucaklarına alıp seven Sınav Koleji miniklerinin mutlu anları ise kameralara böyle yansıdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Biraz Sevgi Bir Kap Mama Yeter! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet