Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı Trafikte Yaya Önceliği İçin Broşür Dağıttı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yayalara yol vermeleri konusunda sürücülere farkındalık için broşür dağıttı,

Başkan Tosyalı Trafikte Yaya Önceliği İçin Broşür Dağıttı

Gündem   A+a-

. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sahil iş bankası önündeki "Yaya Geçidi Nöbeti" etkinliğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve emniyet mensupları birlikte katıldı.
Duyarlılık Sağlamak İçin
Yapılan düzenlemeyle birlikte 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" olarak kabul ve ilan edilmesi üzerine İçişleri Bakanlığının talimatıyla ülke genelinde bu etkinliğin düzenlediğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,“ Yayalarımızın geçiş üstünlüğünü şoförlerimize anlatmak, konu hakkında duyarlılık sağlanması için broşür dağıttık. Bugün ülkemizde çok yaygın bir şekilde çalışmalar devam ediyor. İskenderun Kaymakamlığımız, belediyemiz ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ortak bir hedefi var. Bu da önce sağlık ve candır. Bu farkındalığı oluşturmak için çaba ve gayret gösteriyoruz ”dedi.
Başkan Fatih Tosyalı,” Bütün insanlarımız da bunun önemini anlar ve gayret sarf ederler. Bunun sayesinde de ne cana ne de mala zarar gelmez. Bugün ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan farkındalık programını hayata geçirmiş olduk. 'Yaya geçitlerinin nöbetçisiyiz' sloganıyla farkındalık yaratmış oluyoruz" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş