Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'dan Anlamlı Hediye

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'dan Anlamlı Hediye

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Beyaz Melek Bakım evinde kalan yaşlı bir teyzeyi ziyaret ederek tekerlekli akülü sandalye hediye/" target="_blank">hediye etti.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Belediye Başkanı Tosyalı, engellilerin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek her daim onların hizmetinde olduklarını belirterek,” Daha önce Beyaz Melek Bakım evini ziyaretimizde yaşlı ve yürüyemeyen bir yaşlı teyzemiz bizden tekerlekli akülü sandalye talebinde bulunmuştu. Bizlerde teyzemizin bu isteğini yerine getirdik. Belediyemizin imkânları ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Engelliliğin toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konu olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı, şunları kaydetti;
YALNIZ VE ÇARESİZ BIRAKMIYORUZ
“Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bizler İskenderun Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Bu nedenle toplum olarak engellilere ve yaşlılara gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz.”
Akülü arabasına kavuşan yürüme engelli yaşlı teyze ise Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar