Skip Navigation Links

Örnek yatırımcılar hız kesmiyor..

Birbirinden farklı sektörlerde olmalarına rağmen tamamında hizmet kalitesini zirveye taşımayı başaran Mahmut ve Ali Kirmit kardeşler, Net Haddecilik,

Ekonomi   A+a-


Birbirinden farklı sektörlerde olmalarına rağmen tamamında hizmet kalitesini zirveye taşımayı başaran Mahmut ve Ali Kirmit kardeşler, Net Haddecilik, Kirmit Bp Petrol ve Grand Plaza yatırımlarıyla göz doldururken, başarılarını da vergi rekortmenliğiyle de taçlandırmış durumdalar..


Örnek yatırımcılar hız kesmiyor..
İskenderun’da bir süredir yatırımlarıyla göz dolduran Kirmit ailesi takdir toplamaya devam ediyor. Suudi Arabistan’da edindikleri tüm birikimlerini memleketleri İskenderun’da yatırıma dönüştürerek demir-çelik sektörü, akaryakıt istasyonu ve Grand Plaza yatırımlarıyla göz dolduran Mahmut ve Ali Kirmit, İskenderun sevdasının kendileri için çok büyük bir anlam ifade ettiğini belirterek, gelecek adına umut veren girişimlerde bulunmaya devam ediyorlar. Yüzlerce insana iş ve aş veren işletmelerle bölgenin gururu vergi rekortmenleri arasında yer almayı başaran Mahmut ve Ali Kirmit kardeşler, Payas’ta Net Haddecilik, İskenderun’da BP Kirmit Petrol ve en büyük mutlulukların vazgeçilmez mekanı Grand Plaza düğün salonunda hizmet kalitesini zirveye taşımış durumdalar.
İş ve özel hayatlarında dürüstlüğü her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla çalışan Kirmit ailesinin çalışkan ismi ortağı ve ağabeyi Mahmut Kirmit’le yatırımları yürüten Ali Kirmit, geleceğe güvenle bakan bir İskenderun için tüm birikim sahiplerinin bölgeye yatırım yapmasını, istihdam alanları açmasını beklediklerini söyledi.
Yurt dışında kazandıkları tüm birikimlerini İskenderun’da yatırıma dönüştürerek bölge insanına iş imkanı sağlamanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğuna dikkat çeken Ali Kirmit, “İş ve özel hayatımızda çok titiz bir çalışma içindeyiz. Mükemmeliyetçi bir yapıya sahibiz. Ağabeyim Mahmut Kirmit’le birlikte tam bir uyum içinde yatırımlarımızı yapıp, bölgemiz için en verimli şekilde gelişmesine gayret sarfediyoruz. Demir-çelik sektöründe kısa sürede ciddi atılımlar yaptık. Yüzlerce insan sadece demir çelik fabrikamızda iş imkanı buldu. Kirmit Petrol’ü herkesin kendi evi gibi görmesi için yeniden düzenledik. Kaliteli akaryakıt satışına, hizmette güleryüzlü olmaya özel önem veriyoruz. En büyük mutlulukların paylaşıldığı Grand Plaza bizler için çok önemli. Orda insanlar yeni bir hayat kuruyor ve sevdikleriyle mutluluklarını paylaşıyorlar. Bu bizim için çok önemli. Ekonomide bir çok sektörde olup da tamamında başarıyı yakalamak çok önemli. Biz aile olarak bölge insanının emrindeyiz. Yatırımlarımız sürecek. Biz İskenderun’u, İskenderun da bizi çok seviyor” dedi.
 

 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet