Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkezi Sezona Yüksek Hızla Başladı

İskenderun Gençlik Merkezi Sezona Yüksek Hızla Başladı

İskenderun Gençlik Merkezi Sezona Yüksek Hızla BaşladıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Yılın ilk kamp etkinliğine Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü ile start veren İskenderun Gençlik Merkezi bu sezonda gençler için bomba gibi hazırlandıklarının resmen lansmanını yaptı.
Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında gerçekleşen Anne-çocuk kampı renkli ve bol eğlenceli dakikalara ev sahipliği yaptı. Hem annelerin hem de çocukların birlikte vakit geçirerek eğlenerek öğrendikleri, aynı zamanda geçirdikleri zamanlar içinde güzel bir anıyı inşa eden İskenderun Gençlik Merkezi ekibi uzun yıllardır unutulmuş bir çok oyunu anneler ve çocuklarıyla oynadılar. Sandalye kapmaca, Matrak, ayakta balon patlama gibi bir çok oyunla renklenen akşam mangalda sucuk ekmek keyfiyle devam etti. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın da ziyaret edip anneler ve çocuklarıyla sohbet ettiği kamp akşamı Seyyah yazar Cumali Miçooğulları’ nın söyleşisi ile devam etti. Gece sonunda açık havada sinema keyfi yapan katılımcılar nostaljik bir deneyim yaşadılar.
Gün doğarken uyanan anneler ve çocukları açık havada hem yürüyüş hem de çevre temizliği yaparak vakit geçirdiler. Ardından yapılan kahvaltı ile evlerine doğru yola çıkan anneler ve çocukları Gençlik Merkezi ekibine bu güzel akşam için teşekkür etti.
Anne- çocuk kampının devamının geleceğini belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
“ Yeni sezonda yaz döneminde bolca eğlenen gençlerimizi yeniden okula adapte olma sürecine yardımcı olması açısından düzenlediğimiz anne- çocuk kampımız hem annelerden hem de çocuklarından büyük beğeni gördü. Bolca eğlenip bolca güldüler, bu da bizim için tek ödül zaten. Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı’ ya ve Yazarımız Cumali Miçooğulları’ na ziyaret ve katılımlarından dolayı tüm ekibim ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin Gönüllü çalışan gençleri bu gece bizi yalnız bırakmadılar aslında en büyük teşekkür onların olmalı çünkü gönüllülerimiz bizim en büyük destekçimiz. Ve tüm ekibim yine özveri ile çalıştı bütün bu güzel anlar onların eseri o yüzden onlarada teşekkür ederim. Ve tabi ki Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü öğretmen ve velilerine de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, bir sonra ki kamp akşamında görüşmek üzere.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Gençlik Merkezi Sezona Yüksek Hızla Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet