Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gözcüler’de Bağımlılıkla Mücadele Konferansı 2 Ekim’de…

Gözcüler Halkı Bağımlılığa Savaş Açtı!!!

Gözcüler’de Bağımlılıkla Mücadele Konferansı 2 Ekim’de…

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel, uyuşturucu, sigara ve alkol bağımlılığı başta olmak üzere, internet ve sosyal medya bağımlılığının neden olduğu toplumsal çöküntüye dikkat çekmek ve aileleri bilinçlendirmek için konferans düzenliyor.
2 Ekim Çarşamba günü Gözcüler Mahallesi Çok Amaçlı Salon’da yapılacağı duyurulan konferansa özellikle annelerin ve bağımlılıktan kurtulmak isteyen gençlerin katılması isteniyor.
Bağımlılıktan kurtulmanın yollarının anlatılacağı konferansta, özellikle çocukların ve gençlerin her türlü uyuşturucu, sigara ve alkolle birlikte internet ve sosyal medya bağımlılığı sorunu yaşamamaları için yapılması gerekenlere dikkat çekilecek konferansı Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Uzman Psikolog verecek.
Gözcüler Mahallesi Muhtarı Züher Ekenel, 2 Ekim Çarşamba günü çok amaçlı salonda düzenlenecek konferansın bir çok annenin talebi üzerine gerçekleşeceğini belirterek, evlatları uyuşturucu, sigara ve alkol bağımlısı olmuş bir çok annenin çaresiz kaldığını hatırlattı.
Toplumun bilinçlendirilmesi için büyük önem arzeden Bağımlılıkla Mücadele konferansına tüm bölge halkını davet eden Züher Ekenel, “bağımlı sayısının arttırdığı bu dönemde bilinçlenmek ve aydınlanmak çok önemli” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar