Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hiç mi dikkat etmediniz!!!

Hatay Haritasında 3 İlçe Neden Yok?

Hiç mi dikkat etmediniz!!!

Gündem   A+a-

 İstanbul Maltepe’de düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi tanıtım günlerinde ilginç ve ilginç olduğu kadar düşündürücü gelişmelere sahne oldu.
Nar gibi kızarmış peynirli künefeden yapılan Hatay haritasında sadece 12 ilçe yer alırken, Arsuz, Payas ve Defne ilçelerine haritada yer verilmedi.
Skandalın farkına varan bazı vatandaşlar, Hatay’ı sadece topboğazından öte gören bazı kesimlerin hafızasında kaldığı kadarıyla Hatay haritasını yapmış olmaları üzüntüyle karşılandı.
İstanbul’da düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi günlerinde yapılan tüm skandal künefeden yapılan ve sadece 12 ilçeye yer verilerek 3 ilçenin dışlandığı harita olmadığı gibi, organizasyonun bir çok adımında İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren bir çok marka işletme dışlandığı gibi, İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de dışlandı.
Tüm organizasyonun yapıldığı fuar alanı, otopark ve tuvalet dışında tamamen İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz tahsis edilirken, stand açan esnaflardan alındığı iddia edilen astronomik rakamlar da tepkilere neden oldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar