Skip Navigation Links

Meydanspor Gol Oldu Yağdı: 10-0

İskenderun Meydan Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Turunçlu Spor'u 10-0 mağlup etti.

Meydanspor Gol Oldu Yağdı: 10-0

Spor   A+a-

 2019-2020 Sezonunda Hatay 1. Amatör Küme'de mücadele eden İskenderun Meydan Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Turunçlu Spor'u 10-0 mağlup etti.
5 Temmuz dış sahasında yapılan ve Hatay bölgesinden Ömer Yüzer, Sergen Gençoğlu ile M. Ali Damlar'ın yönettiği müsabakanın ikinci yarısının 46. dakikasında Turunçlu Spor, sahada 6 kişi kaldı. Bu gelişmenin ardından Maçın orta hakemi Ömer Yüzer'de müsabakayı bağlama zorunda kaldı.
46. dakikaya kadar 10-0 önde olan İskenderun Meydan Spor'un gollerini Hakan Kaya (3), Selami Arpaçayır (2), Ahmet Demir, Burhan Şimşek, Sedat Kaymaz, Fırat Aksoy ile Aziz Kaya attı.
Bu karşılaşmayla ilgili olarak kararı Hatay Futbol İl Tertip Kurulu verecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
İSKENDERUN SPOR YAHYALI MAÇINA HAZIRLANIYOR
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Pazar günü saat 15.00 da 5 Temmuz stadında oynayacağı Yahyalı Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürüyor.
Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor, Hatay Amatör ligi takımlarından Samandağ Gençlerbirliği Spor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 0-0 berabere kaldı.
5 Temmuz İskenderun Spor ile Yahyalı Spor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Ahmet Cengiz, Sinan Bülbül ile Abdullah Mesut Doğru hakem üçlüsü yönetecek.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet