Skip Navigation Links

Şamun'un yeri 50 yıldır hizmet veriyor

Sanayi bölgesinde demir-çelik üretimi, sahilinde alabildiğine mavi ile yeşilin kucaklaşması arasında 50 yıldır hizmet veren Sahil Restoran (Şamun'un y

Ekonomi   A+a-

Tarihi ve kültürel dokusu ile ekonomideki dev adımlarıyla farklı bir belde olan Payas, bağrında büyüttüğü güzelliklerle herkesi kendine hayran bırakıyor.
Sanayi bölgesinde demir-çelik üretimi, sahilinde alabildiğine mavi ile yeşilin kucaklaşması arasında 50 yıldır hizmet veren Sahil Restoran (Şamun’un yeri), ilk günkü tazeliğini ve sıcaklığını koruyor.

Nostalji yaşatan atmosferi ile ağaçların arasında yemek siparişi verdikten sonra ister hamakta uzanıp dinlenme fırsatı sunuyor, istenirse de en sıcak yaz aylarında dahi serin bir atmosferde doyumsuz sohbetlere evsahipliği yapıyor.
Izgaranın tadını 50 yıldır değiştirmeden sunan Sahil Restoran, Payas sahilinde manzarası ve ağaçların arasındaki doyumsuz havasıyla müşterilerini tam 50 yıldır ağırlıyor.
Sahil Restoran’ın bugünlere geliş hikayesini 8. Gün Gazetesi haber ekibiyle paylaşan Şamun Özkul, Payas’taki hızlı ilerlemenin ekonomide yaratılan atılımın hizmet sektörüne de yansıdığını söyledi.

Payas’ın yerlileri olarak uzun yıllar önce tarım yaptıkları arazilerin şimdilerde binlerce kişinin istihdam edildiği dev sanayi kuruluşları olarak hizmet vermesinden memnun olduğunu belirten Şamun Özkul, tarımdan yeterince verim alamadıkları dönemlerde başlayan sanayi atılımına katkı sunduklarını ve arazilerine fabrikaların kurulmasına izin verdiklerini söyledi.
50 yıl önce Payas Sahilinde kahvehane olarak hizmete başladıklarını ve kısa süre sonra da restorana çevirdikleri işletmenin bugünlere gelmesinden mutlu olduğunu belirten Özkul, Payas’a büyük hizmetler yapan Belediye Başkanı Bekir Altan’a sonsuz teşekkürlerini sunuyor. Payas’ın çehresinin değişmesinde Bekir Altan’ın rolünü anlatan Şamun Özkul, değişimin gözle görülür kadar önemli bir süreçten geçtiğine vurgu yaptı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet