Skip Navigation Links

Halk Kenetlendi ve Masal Ankara’ya Gidiyor…

Sağlıkla Dön İnşallah Masal…

Halk Kenetlendi ve Masal Ankara’ya Gidiyor… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde ikamet eden halk arasında Masal ismiyle tanınan bacağında tümör teşhisi konulan ve ayağı kesilme riskiyle de karşı karşıya bulunan 5 yaşındaki Safiye Köroğlu için herkes kenetlendi.
5 yaşındaki Masal Safiye Köroğlu için Arsuz Gözcüler Mahallesi halkı kenetlendi.
Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel, Masal’ı sağlığına kavuşturmak için tedavide harcanacak paranın halkın dayanışmasıyla bir kısmının toplandığını belirterek, dayanışma ve birlik beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Gözcüler halkına teşekkür etti.
Sosyal medyada hızla yayılan Masal’ın fotoğrafına ilgi gösteren binlerce kişinin seferber olduğunu belirten Gözcüler Mahallesi Muhtarı Züher Ekenel, tedavinin başlaması için gerekli olan meblağı halkın dayanışmasıyla biraraya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Masal’ı Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne yolcu edecekleri için mutlu olduklarını belirten Züher Ekenel, “Bölgemizde yüzyıllardır devam eden yardımlaşma duygusu, birlik ve beraberlik ruhu bir kez daha kendini en büyüğünden hissettirdi.
Gerçekten de Masal’ı sağlığına kavuşmuş, yeniden arkadaşlarıyla oynarken görmek istiyoruz. Tüm halkımıza gösterdikleri dayanışma ruhu için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Halk Kenetlendi ve Masal Ankara’ya Gidiyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet