Skip Navigation Links

Dev Bayrak Göndere Çekildi…

Türk Bayrağı’nın Gölgesinde Kardeşlik Rüzgarları Esti…

 Dev Bayrak Göndere Çekildi…Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da battı çıktı çalışmalara sırasında kaldırılan Ay Yıldızlı Al Bayrağımız, düzenlenen törenle göndere çekildi.
İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı kavşağında düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
25 metre uzunluğundaki direk üzerinde 32 metrekare ebadındaki Dev Türk Bayrağı’nın göndere çekildiği törende İstiklal Marşı’nı İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi ve İskenderun Musıki Derneği Koro Şefi Udi Fatin Bereketoğlu yönetti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi’nin üst düzeyde katılım gösterdiği törende, sadece Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesi değil, aynı zamanda bölgedeki birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergilendi.
HBB Başkanı Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı’nın uyumu, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulunmaları dikkat çekerken, ilk günden beri devam eden bu uyumun yıllarca sürmesi bekleniyor.
Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, İskenderun ilçemizde yaptığımız hizmetleri taçlandırmak için bir "İNCİ" gerekiyordu. Şanlı Bayrağımızı göndere çekerek bayrak vatan ve millet sevdamızı pekiştirmiş olduk. Bu Bayrak inşallah ilelebet gönderden inmeyecek ve bizler de huzur, barış ve kardeşlik duyguları içinde birlikte yaşayacağız"şeklinde duygularını ifade etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın müdahelesi ve gazetecilerin soruları üzerine battı çıktı projesindeki revizyonun kış aylarında hızlı bir şekilde yapılarak trafiğin rahatlatılacağına vurgu yaptı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı törenin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında kahve içmeye davet etti. Savaş, Tosyalı ve Kaymakam Yönden, törenin ardından İskenderun Belediyesi’ne birlikte geçtiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Dev Bayrak Göndere Çekildi… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet