Skip Navigation Links

Şair Ve Yazarlardan Başkan Fatih Tosyalı’ya Teşekkür

İskenderun Belediyesin düzenlemiş olduğu şiir ve müzik şöleni katılan şairler ve yazarlar,

Şair Ve Yazarlardan Başkan Fatih Tosyalı’ya Teşekkür

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
İskenderun Belediyesi' nin ev sahipliğinde, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Hatay Şairler Yazarlar Derneği ile Kitap Otağı Yayınevi' nin ortak çalışmasıyla tertip edilen Şiir ve Müzik Şöleni etkinliği sona erdi.
GÜZEL BİR ORGANİZYON OLDU
Düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri, Kitap Otağı Yayınevi sahibi Aşir Alkaç, çeşitli yörelerden gelen şair ve yazarlar düzenlenen etkinliğin son derece güzel geçtiğini belirterek ev sahipliğinden ve organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.
KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediyemiz tarafından düzenlenen şiir ve müzik şöleni sona erdi. Öncelikle katılımlarından dolayı şair ve yazarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişlerinde de bulunuldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet