Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Düğün Öncesi Büyük Acı!

Davetiye vermek için yola çıkmışlardı

Düğün Öncesi Büyük Acı!

Arsuz   A+a-

 Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde yaşanan kaza aile dramını ortaya koydu. Önceki gece Karaağaç mahallesinde bulunan düğün salonu önünde meydana gelen kazada bir kadın hayatını kaybederken, kızı da yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre bu hafta düğünleri olacak olan Saydam Ailesi düğün salonunda bulunan bir aileye davetiye vermeye girdi. Çıkışta karşıdan karşıya geçmek için hazırlanan Anne Nuray Saydam ve kızı Aybüke Saydam’a araç çarptı. Karşıdan karşıya geçmeye çalıştıkları sırada aracın çarpma sonrasında Anne Nuray Saydam olay yerinde hayatını kaybederken kızı da yaralandı. Eşi ve kızının arkasından karşıya geçmeye çalışan baba Cengiz Saydam ise yaşananlar karşısında dünyası yıkıldı.
 
Kaza sonrası düğün salonunda ve bölgede bulunan vatandaşlar kazada yaralananlara yardımcı olmak için yoğun çaba harcadılar. Olay yerine çağrılan polis çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri kazada yaralanan genç kızı hastaneye götürdü. Olay yerinde hayatını kaybeden kadın ise savcının incelemesi sonrasında morga kaldırıldı.
 
Düğün hazırlığı yapan ailenin davetiye dağıttığı sırada kaza sonrası hayatını kaybetmesi aile yakınlarını derin üzüntüye boğdu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş