Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı Dörtyol'da Buluştu

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi,

Cumhur İttifakı Dörtyol'da Buluştu

Yerel   A+a-

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da katıldı. Toplantıda Hatay'ın sorunları ve Cumhur İttifakının yol haritası konuşuldu.
TOPLANTIYA KATILIM YOĞUNDU
Toplantı ile ilgili bir bilgilendirme yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu:" AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığımızda; MHP Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin, AK Parti & MHP Dörtyol İlçe Başkanlarımız Burak İzgi ve Şerif Türker, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımız İle Birlikte Yönetim Kurulu Toplantımızı İcra Ettik..
CUMHUR İTTİFAKIMIZIN YOL HARİTASINI KONUŞTUK
Küresel, Ülkesel, Bölgesel,Yerel Meseleler İle Dörtyol'umuzu İhya Edecek Kamu,Belediyecilik Yatırım ve Hizmetlerini Masaya Yatırdığımız Bu Bereketli İstişare Toplantısında Sevdamız Dörtyol İle İlgili Cumhur İttifakımızın Yol Haritasını Konuştuk..
MEŞVERET; UZAKLARI YAKIN, HAKİKATLERE AKIN EDER
AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığımızdaki Meşveret Meclisimizde Alınan Kararların Hayırlı Hizmet ve Çalışmalara Vesile Olmasını Diliyorum .Yüce Rabbim; Toplantımızı Bereketli Kılsın, Tüm Enerjileriyle Memleketimiz İçin Çaba Sarf eden Teşkilatlarımıza Kolaylıklar Versin."dedi
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet