Skip Navigation Links

Komten Her Zaman Öncü Her Zaman Lider

Komten İç Giyim Mağazaları İşletmecisi Kamil Genç, hizmet kalitelerini yükseltmek ve firma ile ürünler hakkında müşterilerin görüşlerini alabilmek içi

Ekonomi   A+a-

Komten İç Giyim Mağazaları İşletmecisi Kamil Genç, hizmet kalitelerini yükseltmek ve firma ile ürünler hakkında müşterilerin görüşlerini alabilmek için özellikle 0 326 614 65 65 No’lu telefona bilgi verilmesinin önemine işaret etti.
Komten Her Zaman Öncü Her Zaman Lider


İskenderun ve çevre beldelere tam 5 yıldır hizmet veren Komten İç Giyim, iç giyim sektörüne getirdiği saygınlık, kalite ve her kesime uygun fiyat politikasıyla tüm firmaların ilgi odağı olmuş durumda.
İskenderun ve çevre ilçelerde bir çok iç giyim mağazası tarafından taklit edilen Komten, bölge halkına en iyi ve güzeli sunmayı hedeflerken, taklit edilmekten de rahatsız değil.
Tüm sektörlerde her mağazanın kendine has bir vizyonu, misyonu, bir sunum şekli, fiyat politikası olması gerektiğinin altını çizen Komten İç Giyim Mağazaları İşletmecisi Kamil Genç, taklit etmek yerine herkesin kendi vizyonunu oluşturması gerektiğine vurgu yaptı.


İç giyim sektörünün öncü kuruluşu Komten, İskenderun Havuzlu Çarşı, Doktorlar Caddesi girişi ve dönmez Durağı arkasında bulunan mağazalarında sunduğu hizmetin kalitesi, ürün çeşitliliği ve fiyat politikalarıyla her kesimin ilgi odağı olmayı kısa sürede başardı.
Başarının altında yatan en önemli neden ise; Mağazaların tamamında sunum şekli ile aradığını bulma kolaylığı ve kalitenin en uygun fiyata alındığı bir ortam yaratılmış olması. Tamamı bayanlardan oluşan tecrübeli satış danışmanlarıyla müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan Komten İç Giyim, çevre ilçe ve beldelerden de müşterileri İskenderun’a çekebilmenin gururunu yaşıyor.


Lider olmanın önemine işaret eden Komten İç Giyim Mağazaları işletmecisi Kamil Genç, iç giyimde hedef kitle kadınların eskiye oranla çok bilinçli olduklarına dikkat çekti ve “Kadınlar bugün ne alacaklarını, hangi ürünün hangi özelliğe sahip olduğunu biliyorlar. Kadınların daha da bilinçlendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız öncelikle topluma hizmet olmalıdır. İşin karlılığı her zaman ikinci planda olursa müşteri kendisini hem evinde hisseder hem de aldığı ürünün kalitesi ile fiyatından her zaman huzurlu olur” dedi.
İç giyimin sağlık açısından da önemli olduğuna dikkat çeken Kamil Genç, iç giyim ürünlerinde kullanılan sağlığı tehdit eden karışımların kullanılmasının çok sakıncalı sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek, yüzde 100 doğal hammaddenin kullanılarak üretilen iç giyimden şaşmamak gerektiğini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet