Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı'dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,belediye başkanları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Başkan Tosyalı'dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin’i,Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ı ziyaret etti.
İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Sık sık belediye başkanları ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,"Belediye başkanı arkadaşlarımızı ziyaret ediyor yyguladığımız projeler ve yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili fikir teatisinde bulunuz.Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz.Hepimizin amacı bu aziz millete hizmet etmektir.Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir gayret gösteriyoruz"dedi.
HEPİMİZİN AMACI HALKA HİZMET
Başkan Fatih Tosyalı,"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz.Bu konuda herkesin görüş öneri ve düşüncelerini dinliyoruz.Bölgeyi bir bütün olarak ele almak gerekiyor.Tüm ilçe belediye başkanlarımız ile halka hizmet noktasında istişarelere devam edeceğiz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz.Tüm beldiye başkanı arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz"şeklinde konuştu.
Belediye başkanlarını gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederken ziyaretler sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar