Skip Navigation Links

İGEV’li Annelerden Eğitime Tam Destek…

İGEV’li Annelerden Eğitime Tam Destek…

İGEV’li Annelerden Eğitime Tam Destek… Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), Türkiye’nin aydınlık geleceği gençlerin üniversite burslarına katkıyı arttırmak, bilinç oluşturmak amacıyla etkinliklerini sürdürürken, eğitim gönüllüsü İGEV’li kadınlar bursiyerler için kahvaltıda biraraya geldi.
Arsuz Esinti Kafe Restoran’da deniz kıyısında muhteşem bir havada kahvaltıda buluşan İGEV’in eğitim neferi kadınlar, hem biraraya gelerek hasret giderdiler, hem de eğitim adına güzel bir iş yapmanın keyfini çıkardılar.
Kurulduğu günden beri düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirleri ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtan İskenderun Güney Eğitim Vakfı, tüm etkinliklerinde üyelerinden ve eğitim gönüllülerinden büyük destek görüyor.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem Başkanı Nihad Belli’nin eşi Mediha Belli, İGEV Yönetim Kurulu Üyeleri Nezaket Barutçu ve Özlem Narlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen üniversite öğrencileri yararına düzenlenen kahvaltı programına, Arsuz Kaymakamı Musarı Sarı’nın eşi Emine Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in eşi Behice Güven ve bölgenin saygın ailelerinin bireyleri katıldı.
İGEV’li Eğitim Gönüllüsü kadınlara hitaben konuşma yapan Mediha Belli, İGEV’in tek amacının Atatürk ve Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu hatırlatarak, her etkinlikte eğitim adına mücadele ettikleri için katılım gösteren herkesi teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İGEV’li Annelerden Eğitime Tam Destek…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet