Skip Navigation Links

HBB Haşere ile Mücadeleye Son Hız Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri haşere mücadelesine aralıksız devam ediyor.

HBB Haşere ile Mücadeleye Son Hız Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 Hatay halkına daha sağlıklı bir çevre sunmak amacıyla haşere ve larva ile bilimsel ve akılcı yol ile mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri haşere mücadelesine aralıksız devam ediyor.
İlaçlama çalışmalarını doğaya ve Hatay halkına zarar vermeden il genelinde sürdüren HBB ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesi sayıları artan ve insan sağlığı için tehdit oluşturan her türlü haşere ve larvaların üremesinin kontrol altına alınması amacıyla üreme noktalarını ortadan kaldırıyor.
Daha çok haşere ve larvaların hedeflendiği çalışmada haşere sayısını makul bir seviyeye indirmek ve haşerelerin çevreye verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen yetkililer, haşerelerin üreme yapabileceği tüm alanları imha ederek insan sağlığı açısından taşıdıkları riskleri bertaraf ediyor. Özellikle atıl durumda bırakılmış ve yağmur sonrasında her türlü haşerenin üreme noktası haline gelerek kötü koku saçan araba lastikleri ile plastik kapları toplayan ekipler; hem üremeyi durduruyor hem de plastikleri geri dönüşüme kazandırıyor.
Sağlıklı çevre ve toplum için bugüne kadar yaptıkları tüm eylemler gibi bu konuya da hassasiyetle eğildiklerini ifade eden uzman personeller, mevsim ve mesai kavramı gözetmeksizin görevlerinin başında olduğunu bildirdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet