Skip Navigation Links

İGEV Eğitim Gönüllülerine Teşekkür Turunda

İGEV Eğitim Gönüllülerine Teşekkür Turunda

İGEV Eğitim Gönüllülerine Teşekkür Turunda

Gündem   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu, eğitime verdikleri destekle Türkiye’nin aydınlık geleceğine katkı sunan eğitim gönüllülerini işyerlerinde ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular.
Eğitim Gönüllüsü Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, ONFİL Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Miraç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Parlar ve Eczacı Mahmut Seven, FABER İthalat İhracat Ltd. Şti Sahibi Murat Fatin Bereketoğlu, MATKİM Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Taner’i işyerlerinde ziyaret eden İGEV Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu üyeleri, bursiyerlerin düzenli olarak burslarını almasına katkı sunan eğitim neferlerine teşekkür ettiler.
Önümüzdeki günlerde eğitime destek veren gönüllüleri ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten İGEV Başkanı Nihad Belli, eğitime verilen her desteğin, aslında Türkiye’nin aydınlık geleceğine verilen büyük bir katkı, aydınlanma sürecinde büyüyen bir umut olduğuna vurgu yaparak, tüm eğitim gönüllülerini katkı ve desteklerinden dolayı kutladı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet