Skip Navigation Links

Yazar Tur-Zinde Tur Farkını Yaşayın..

Şehirler arası karayolu taşımacılığının konforlu ve güven veren ismi Hatay Günsas Seyahat'in İskenderun Büroları İşletmecisi Züher Yazar, Yazar Tur ve

Ekonomi   A+a-

Şehirler arası karayolu taşımacılığının konforlu ve güven veren ismi Hatay Günsas Seyahat’in İskenderun Büroları İşletmecisi Züher Yazar, Yazar Tur ve Zinde Tur’la, havayolu firmalarının acenteliği ile yurt içi ve yurt dışı bilet satışı ile gezi turları hizmetleri veriyor.
Turizm şirketi işletmeciliğinde kaliteden ödün vermeyen Züher Yazar, yurt içi ve yurt dışı havayolu firmalarının bilet satışı ve Hatay Havaalanına servis imkanı sunduklarını belirterek, yurt içi ve yurt dışı gezi turlarının da devam ettiğini söyledi.
Halep-Şam turlarının her hafta yapıldığını belirten Yazar, isteğe bağlı Beyrut turları ve ülke genelinde Didim Tur acenteliğiyle mavi tur hizmetine başladıklarını söyledi.
İskenderun’un son yıllarda turizm alanında da canlanmaya başladığına dikkat çeken Züher Yazar, “Tüm havayolu şirketlerinin yurt içi ve yurt dışı bilet satışının yanı sıra Hatay Havaalanına da servis hizmeti veriyoruz. Hatay Günsas ve Yazar Tur’la bugünlere taşıdığımız sağlam turizm alt yapısını, hizmetlerimizi genele yayarak büyüttük. Talep ne olursa olsun en iyi şekilde karşılama şansına sahibiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet