Skip Navigation Links

Voleybol İskenderun'da Yeniden Doğuyor

İskenderun'da Açtığı ücretsiz kurs ile kurduğu takımla Adıyaman'ın 2. Lig

Voleybol İskenderun'da Yeniden Doğuyor

Spor   A+a-

takımlarından Spor Der Kulübünü 3-0 yenen Antrenör Vedat Fersiz'in takım oyuncularına talep geldi. Karşılaşma sonrası Spor Der Kulüp Başkanı Mesut Karayılan, 5 sporcuyu renklerine bağladı ve bu sezon bu sporcular 2. Ligde mücadele edecekler.
Bir zamanlar İskenderun'da voleybol spor dalını en üst seviyelere çıkaran Antrenör Vedat Fersiz, voleybol u sevdirmek için kollarını bir kez daha sıvadı. İskenderun'da ücretsiz açtığı voleybol kursunda eğittiği sporculardan bir takım oluşturarak özel maçlar yaptırıyor. Adıyaman'ın 2. takımlarından Spor Der Kulübü ile karşılaşan Fersiz'in takımı ortaya koydukları muhteşem oyun ile rakiplerini 3-0 yendi. Karşılaşma sonrası Kulüp Başkanı Mesut Karayılan, Antrenör Vedat Fersiz'de 5 sporcuyu takımlarına katmak için istedi. Bu transfere sıcak bakan Eda Söyler, Rabia Ücel, Buse Şafak, Ayşe Tuna Korkmaz ve Merve Özdemir bu sezon Spor Der Kulübü forması ile 2. Ligde forma giyecekler.
İskenderun'da voleybolda bir çok yetenekli sporcular olduğuna vurgu yapan Voleybol Antrenörü Vedat Fersiz, gelecek için bir takım projelerinin olduğunu söyleyerek, "Voleybola ilgisi olan sporcuları bir çatı altında toplamak için çalışmalara başladım. İskenderun voleybol sporunda da eski ihtişamına kavuşacak.
Şuanda voleybol sporuna olan ilgi her geçen gün biraz daha azalmaktadır. Kulüp antrenörlüğü yaptığım yıllarda voleybolu, İskenderun'da elde ettiğimiz başarılar ile iyi bir yerlere getirmiştik. Şuanda gelinen noktada ise İskenderun'da voleybolun varlığından bile söz etmek mümkün değil. Yapılan voleybol turnuvalarından kimsenin haberi olmuyor. Şuanda voleybol konusunda yetenekli olan bir çok sporcumuz bu spor dalından soğumuş durumda ve bir çoğu bu sporu yapamıyor bile.
Oysaki var olan bu potansiyeli tekrar ortaya çıkarmak adına yaz döneminde ücretsiz voleybol kursu açtık ve bu konuda başarılı olduk. Geçtiğimiz ayın sonlarında Adıyaman'ın 2. Lig takımı olan Spor Der Kulübü ile özel maç yaptık. Bu özel karşılaşmayı sporcularımız 3-0 kazandı. Yetenekli sporcularımızın ortaya koymuş olduğu performans kulüp yöneticilerinin ilgisini çekti. Sporcularımızdan Eda Söyler, Rabia Ücel, Buse Şafak, Ayşe Tuna Korkmaz ve Merve Özdemir adlı sporcularımıza transfer teklifinde bulundular ve bu sporcularımız bu sezon Spor Der Kulübünde ter dökecekler" dedi.
Fersiz, Adıyaman'da yaptığımız karşılaşmada bizleri en iyi şekilde ağırlayan Spor Der Kulüp Başkanı Mesut Karayılan ve Musa Çiçek hocamıza misafirperverliklerinden dolayı İskenderun adına da teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet