Skip Navigation Links

Eroğlu'na uğramadan 'bici bici yedik' demeyin..

Çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzeti Bici Bici, farklı bir lezzet ve tad olarak döndü. ISO 9001 belgeli Eroğlu Restoran, Havuzlu Çarşı'da Bici Bici'yi a

Ekonomi   A+a-

Çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzeti Bici Bici, farklı bir lezzet ve tad olarak döndü. ISO 9001 belgeli Eroğlu Restoran, Havuzlu Çarşı’da Bici Bici’yi alışılagelmişin dışında sunuyor. Buz, gül suyu ve nişastanın muhteşem uyumuna farklı meyve aroma ve parçacıkları ekleyen Eroğlu’nda, sıradan ve alışılagelmiş şekliyle bici bici yiyeceklerini zanneden müşteriler, karşılarına çıkan görüntü ve lezzeti çok beğeniyorlar.
Eroğlu Restoran Sahibi Suat Eroğlu, bölgemizin vazgeçilmez serinleten lezzeti çok farklı bir şekilde sunduklarını ve beğenilmesinden dolayı da memnun olduklarını söyledi. Vazgeçilmezlerin arasına bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Suat Eroğlu, “Müşterilerimiz ilk zamanlar bici bici istediklerinde alışıla gelmiş; buz, gülsuyu ve nişasta bekliyorlardı. Masalarına çok farklı bir görünümde bir bici bici çıkınca şaşırdılar. Değişik meyve aromaları ve meyve parçacıklarıyla zenginleştirilmiş muhteşem bir tadı sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Unutulmamalıdır ki, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet