Skip Navigation Links

Sağlığınız İçin Lotus Clinic Size Yeter…

Lotus Clinic İskenderun’da hizmete girdi.

 Sağlığınız İçin Lotus Clinic Size Yeter…Web
TV

Sağlık   A+a-

Lotus Clinic İskenderun’da hizmete girdi. Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş’ın açtığı Lotus Clinic, Robotik Antalgic-Trak cihazıyla bel ve boyun fıtığına ameliyatsız çözüm üretecek.
Fener Caddesi ile Dişhekimliği Hastanesi arasında Kazım Karabekir Caddesi üzerinde hizmete giren Lotus Clinic’in açılışına, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu, bölgenin saygın işinsanları ve Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş’ın dostları ve aile yakınları katıldı.
CHP Arsuz ve Hatay Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor’un da kardeşi olan Uzman Doktork Aydın Deniz Karataş, açılışa katılan tüm misafirleriyle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Bel ve boyun fıtığına ağrısız, ameliyatsız çözüm imkanı sunan Lotus Clinic, botoks, dolgu uygulamaları, Plazma Pen ile siğil ve nasır tedavileri ile ben alımı, PRP ile cilt gençleştirme, saç dökülmesi ve leke tedavileri, Mezoterapi ile cilt gençleştirme, kronik sivilce izi tedavisi, leke tedavileri, selülit tedavisi, Aromaterapi ile saç dökülmesi, boyun ağrısı, bel ağrısı, konsantrasyon, stres, lipido (cinsel istek) tedavileri gibi daha bir çok konuda hizmet verecek.
Açılış öncesi Lotus Clinic’in hizmet alanı ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş, bir çok sağlık sorununun ameliyatsız ve alternatif tıp imkanlarıyla aşılabildiğini belirterek, herkesi bu imkanlardan yararlanmaya davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sağlığınız İçin Lotus Clinic Size Yeter… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet