Skip Navigation Links

5 Temmuz İskenderun Spor Taraftarlarına Merhaba Dedi

Yapılan özel karşılaşmada Hatay Spor, 5 Temmuz İskenderun Spor'u 6-1 mağlup etti.

5 Temmuz İskenderun Spor Taraftarlarına Merhaba Dedi

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, 1. Lig ekibimiz Hatayspor ile yaptığı açılış maçıyla taraftarlarının karşısına çıktı, yeni sezona ‘merhaba’ dedi.
Hamit Basık, Onur İçler ile Adem Şahan'ın yönettiği karşılaşmada Hatay Spor, 5 Temmuz İskenderun Spor'u 6-1 mağlup etti.
Hatay Spor'un gollerini Birkan Aydın (3), Caner Hüseyin Bağ (2), ile Idır ou Ali atarken, İskenderun Spor'un tek golünü de Haşim Ateş attı.
 
Karşılaşmayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Spor Kulüp Başkanı Nihat Tazeaslan, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, başkan yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Hatay ASKF Başkan yardımcısı Ayhan Dik,İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Siyasi partilerin Belediye Meclis üyeleri, Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Kulüp Başkan yardımcısı Suat Alpaydın ile kalabalık bir taraftar grubu katıldı.
 
Maçtan önce taraftarlara pilav ve tatlı dağıtılırken, her iki takım oyuncuları bir süre sahada alkışlar eşliğinde ısındı.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Her iki takıma başarılar diliyorum. Dosthane ve centilmence bir maç olsun. Biz İskenderun olarak daha üst liglerde olmak durumundayız. Hep birlikte İskenderun sporu hak ettiği yere getireceğiz. Siz sporcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunsporu en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz takıma var gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız. Taraftarlarımızın bundan sonra yapması gereken ise bu stadı doldurmak ve takıma destek vermek” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet