Skip Navigation Links

Belen’de 2019-2020 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

Belen Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumuyla başlayan törenin, devamı için Belen Ziya Gökalp İlkokuluna geçildi.

Belen’de 2019-2020 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

Eğitim   A+a-

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile Ziya Gökalp İlkokulu bahçesinde saat 09:30’da düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’nun günün anlam ve önemini içeren konuşması, “İlköğretim Haftası” şiiri, “Bir başkadır benim memleketim” gösterisi, “okulum” şiiri ile devam ederek “Kafkas Halk oyunları” gösterisi ile sona erdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’nun günün anlam ve önemini içeren konuşmasında;
“Geleceğin teminatı körpe fidanlara ilk can suyu olarak eğitim vermeye başlayacağımız ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğunu ve heyecanını içerisindeyiz. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi ilköğretim meselesi demek, vatan, millet, bayrak meselesi demektir. İlköğretim meselesi bir millet için bağımsız ve var olma meselesidir. Bu anlamlı sözlerin idraki ile içinde bulunduğumuz sorunların ancak eğitimle çözüleceğine ve ülkemizin aydınlık, mutlu yarınlara ancak eğitimle şahlanacağına inancımız tamdır. Sevgili öğrenciler, sizler anne ve babanızın şefkatli kollarından, sizleri anne ve babanız kadar sevecek olan öğretmenlerimizin sıcacık yüreğine hoş geldiniz. Şunu biliniz ki, bizler her zaman sizleri kendinize, ailenize, çevrenize ve ülkemize yararlı birer insan olarak yetişmenin gayreti içerisinde olacağız.
Değerli veliler; Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlığınızın, ağır sorumluluğunu omuzlarımızda, yüreğimizde hissediyoruz. Sizlerle birlikte sürekli iletişim içerisinde yarınlarımızı güvenle emanet edeceğimiz çocuklarınızı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda en iyi biçimde yetiştireceğimizden emin olunuz. Minik yüreklerin coşku dolu ritmiyle kutladığımız bu güzel günün, gelecekte daha mutlu, huzurlu ve başarı dolu nice yılların da müjdecisi olacağından eminiz. İlköğretim haftası hepimiz için kutlu olsun.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet