Skip Navigation Links

Onlarla güvendeyiz!

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tebrik ziyaretleri devam ediyor

Gündem   A+a-

Asayiş ve güvenliği önleme çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek halkla bütünleşme çaba ve çalışmaları ile vatandaşla bütünleşen İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’i İskenderun Toplumsal Huzuru Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve dernek yönetimi makamında ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla tebrikleri makamında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İskenderun Toplumsal Huzuru Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu bugün bizi kutlamak için ziyarette bulundular. Her zaman İlçe Emniyet Müdürlüğümüze destekte bulunan ve yardımları ile her zaman yanımızda olduklarını hissettiren Sayın Baştuğ ve yönetim kuruluna bizleri kutlamaya geldikleri için teşekkür ederim. 165 yıldır ülkemize hizmet etmekte olan Türk Polis Teşkilatı, şimdiye kadar bu hizmetini başarı ile devam ettirmiş, bizde ilçemizde bu hizmetlerini başarı ile devam etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da desteklerinizle hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkararak hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’in ardından konuşma yapan İskenderun Toplumsal Huzuru Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, “Biz, asayişin, huzur ve güvenliğin sağlanmasında emeği geçen polis teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümü kutlamak, hem de ‘Sayın Emniyet Müdürümüze gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde bir katkımız olur mu?’ diye sormak için bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Dernek olarak her zaman Türk Polisimiz’in yanında olduk ve olacağız. Özverili ve başarılı çalışmalar yürüten Polis Teşkilatı’nın 165. Kuruluş yıldönümünü şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar kutluyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet