Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan fatih Tosyalı 5 Temmuz İskenderun spor Sezonu Açıyor

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) İskenderun’u temsil edecek olup iddialı bir takım kuran 5 Temmuz İskenderun spor,

Spor   A+a-

sezon açılış programında taraftarlarıyla buluşacak.
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, 11 Eylül Çarşamba günü Hatay Spor ile yapacağı açılış maçıyla taraftarlarının karşısına çıkarak yeni sezona merhaba diyecek.
İskenderun 5 Temmuz Stadında Saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde saat 15.30 da şöhretler karması karşı karşıya gelecek.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada, “11 Eylül Çarşamba günü saat: 15.00’dan itibaren stadımızdayız ”dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan'ın teşrifleriyle 15.30’da 5 Temmuz stadında oynanacak olan şöhretler karması maçı ve aynı gün saat:16.30’daki sezon açılış maçına tüm halkımız davetlidir ”şeklinde konuştu.
Hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı,” Yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayan takımımız, kamp programında gerçekleştirdiği hazırlık maçlarının ardından yenilenen kadrosuyla İskenderun halkının ve taraftarlarının önünde sahaya çıkıyor.11 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek sezon açılış programı ve sezon açılış maçına tüm halkımız davetlidir” diye konuştu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar