Skip Navigation Links

İlk Ders Zili Beş Temmuz’da Çaldı

İlköğretim haftası kutlama etkinlikleri İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı.

 İlk Ders Zili Beş Temmuz’da ÇaldıWeb
TV

Eğitim   A+a-

Eğitim öğretim yılının açılış törenleri coşkuyla gerçekleşirken, ilköğretim haftası kutlama etkinlikleri de İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı.
İlk ders zili İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile anaokulu öğrencileri tarafından çalınarak coşkulu bir başlangıç yapıldı.
Beş Temmuz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen İlköğretim Haftası Kutlama Programı; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılması ve akabinde İstiklal Marşımızın hep birlikte coşkuyla okunmasıyla başlayarak, günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılması, bayrak devir teslim töreninin icra edilmesi, şiir okunması, çeşitli gösterilerin yapılması ve ilk ders zilinin çalınmasıyla devam etti.
Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu yaptığı konuşmada, okuldaki çocukların cıvıltısının eğitimciler için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin eğitimli bir nesille şekilleneceğine vurgu yaptı.
Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandığı öğrenilen İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu da yaptığı konuşmada, bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin eğitimli ve üretken bir toplumla mümkün olabileceğine vurgu yaptı.
Törende İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine mahkeme kararıyla dönen Mehmet Tuğrul da bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sahil şeridinde iskele alanında yapılan birinci etap ışıklandırma açılış töreni ile İskenderun 5 Temmuz Spor Kulübü’nün futbol sezonu açılış törenine herkesi davet etti. İskenderun’a yaptıkları tüm hizmetlerin çocukların geleceğine yapılan önemli birer yatırım olduğunu belirten Tosyalı, eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Dans gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla devam eden İlköğretim Haftası etkinliklerinde resim sergisi de gezildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 İlk Ders Zili Beş Temmuz’da Çaldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet