Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Spor İle Hatay Spor Sezon Açılışında Karşılaşacak

Şöhretler karmasında Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş,

İskenderun Spor İle Hatay Spor Sezon Açılışında Karşılaşacak

İskenderun   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül sezon açılışında forma giymesi bekleniyor. Aralarında İl Emniyet Müdürü Kamil Karabök, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, diğer ilçe Kaymakamları ile Belediye Başkanları da davetliler arasında.
5 TEMMUZ İSKENDERUN SPOR İLE HATAY SPOR SEZON AÇILIŞINDA KARŞILAŞACAK
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, 11 Eylül Çarşamba günü Hatay Spor ile yapacağı açılış maçıyla taraftarlarının karşısına çıkarak yeni sezona merhaba diyecek. İskenderun 5 Temmuz Stadında Saat 16.30. da başlayacak olan karşılaşma öncesinde saat 15.30 da İskenderun Spor ile Hatay Spor'un şöhretleri karşı karşıya gelecek.
Şöhretler karmasında Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül sezon açılışında forma giymesi bekleniyor. Aralarında İl Emniyet Müdürü Kamil Karabök, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, diğer ilçe Kaymakamları ile Belediye Başkanları da davetliler arasında.
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından organize edilen sezon açılışı şenliklerine, Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk'te katılacak.
Bu arada yeni sezon öncesi Kamp Çalışmalarını Nevşehir Ürgüp Mustafa Oteli tesislerinde yapan Güney temsilcisi Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor, çalışmalarını İskenderun'da sürdürmeye başladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş