Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mahalle Muhtarlarından Genel Sekreter Tazeaslan’a Ziyaret

Mahalle sakinlerinin sesi olan Altınözü Mahalle muhtarları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan’a nezaket ziyaretinde bulundu

Mahalle Muhtarlarından Genel Sekreter Tazeaslan’a Ziyaret

Yerel   A+a-

6 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete, Altınözü ilçesine bağlı Fatikli Mahalle Muhtarı Mehmet İsaoğulları, Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı, Tokaçlı Mahalle Muhtarı Züher Davul, Babatorun Mahalle Muhtarı Ahmet Özer, Ziyaret Mahalle Muhtarı Muayyed Karadeniz, Yarseli Mahalle Muhtarı Şemsettin Korkmaz ve Mayadalı Mahalle Muhtarı Mustafa Bozdoğan katılım gösterdi.
Hatay’ın 15 ilçesi için yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler hakkında bilgiler veren genel sekreter Tazearslan, mahallelerdeki gerek altyapı gerekse üst yapı eksiklerini ve problemlerini kısa sürede tespit edip çözüme ulaştırma adına il genelindeki muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerinin altını çizdi.
Ziyarette kente yıllarca yapılmayan hizmetlerin yapıldığını vurgulayan muhtarlar, hizmette gösterilen hassasiyetten ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar