Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaz Kursları Kapanış Töreni Şölene Dönüştü

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), çocukların ve gençlerin ruh ve beden gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Yaz Kursları Kapanış Töreni Şölene Dönüştü

Spor   A+a-

 Hatay’ın sağlıklı yarınlarını planlayarak kentin sosyal yaşamını zenginleştiren ve vatandaşların mutluluklarına katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), çocukların ve gençlerin ruh ve beden gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.
Ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasının yanı sıra hizmete girdiği günden bu yana geçen süre zarfında kentin sportif yaşamına renk katan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde birçok spor branşında yaz kursuna katılan kursiyerler, kurslarını başarıyla tamamladı. Yüzmeden basketbola, okçuluktan masa tenisine kadar yaz tatilinin tadını spor yaparak çıkaran kursiyerler, alanında başarılı uzman antrenörler eşliğinde aldıkları eğitimleri başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.
HBB Yaz Kursları Kapanış Töreni 5 Eylül Perşembe günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra kursiyer ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
17 dalda kurs alma imkânı yakalayan 6366 kursiyer, düzenlenen törende yaz boyunca öğrendiklerini HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde sergileyerek ailelerine ve HBB personellerine büyük gurur yaşattı.
Kapanış töreninde konuşan Başkan Savaş, çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesinin onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli unsur olduğunu dile getirdi. Ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerin eğitimlerine özen gösterilmesi gerekliliğine değinen Başkan Savaş, bu hususta üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Savaş’ın kursiyerlere katılım belgesini dağıtmasının ardından toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile tören son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş