Skip Navigation Links

Dörtyol Halkının Kardeşliği Bozulmak İsteniyor!!!

Sağduyulu olmanın önemine işaret eden Tufan, olayların büyümesine neden olan provokasyonların, kardeşçe yaşayan insanları birbirine düşürmek amaçlı ol

Ekonomi   A+a-

Payas ve Çevresi Haddeciler ve Sanayiciler Derneği Başkanı Osman Tufan, sanayi atılımı ve yabancı yatırımlarla gündemde olan, her geçen yıl yıldızı bir kat daha fazla parlayan Dörtyol’da yaşanan terör olayı ve ardından ülke gündemini meşgul eden olaylarla ilgili olarak, ” dış güçlerin provokasyonu” yorumunu yaptı.
Sağduyulu olmanın önemine işaret eden Tufan, olayların büyümesine neden olan provokasyonların, kardeşçe yaşayan insanları birbirine düşürmek amaçlı olduğunun farkında olmanın gerekliliğine de vurgu yaptı.


Huzur ve güven ortamında bölge halkının yüzyıllardır kardeşçe yaşadığına dikkat çeken Osman Tufan, üzücü olayların yatırımcıları etkilemeyeceğini ve yeni yatırımların bölgeye geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Demir çelik sektörünün bölge halkından 20 bin kişiyi istihdam ettiğini hatırlatan Tufan, “Dış güçlerin oyunlarıyla bölgemiz karıştırılmak isteniyor. Bu konuda kesinlikle Dörtyol halkının birbirine karşı duruşu yoktur. Birçok farklı kültürden vatandaşımızın yaşadığı Dörtyol bölgesinde, herkesin kardeşçe yaşadığı bu topraklara nifak tohumları ekilmek istenmiştir. Sanayici her zaman devletinden yanadır ve teröre de boyun eğmez. Daha fazla yatırım yaparak insanlara iş imkânı sunmak için çalışmalarımıza aynı hızda devam edeceğiz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet