Skip Navigation Links

Bu içecekleri herkes tatmalı!

Ev ve işyerlerinde büyük bir zahmetle hazırlanan içeceklerin devri, İskenderun'a gelen sihirli içeceklerle tarihe karışıyor. Bitkisel sıcak içecekler,

Ekonomi   A+a-

Türk üretimi olan ve adına sihirli içecekler adlandırılan sıcak içecekler, Muhsin Cerrahoğlu tarafından İskenderun piyasasına sunuldu. Henüz kısa bir süre önce piyasaya sunulan sıcak içecekler, hazırlanışı pratik ve zahmetsiz olmasından dolayı büyük ilgi görüyor. Tek kullanımlık olan sihirli içeceklerin pratik olmasının yanında ekonomik oluşu, ilgiyi daha fazla artırıyor.
Sihirli adı verilen içeceklere ilişkin bilgiler veren Cerrahoğlu İçecek Sanayi Ticaret sahibi Muhsin Cerrahoğlu, içeceklerin tek kullanımlık olarak tasarlandığını belirterek “İçeceklerimizi hazırlarken sadece sıcak su kullanılıyor. Hazırlanışı da pratik ve zahmetsiz olmasının yanında ekonomiktir. İçecek hazırlanırken, şeker, kaşık ve bardak kullanılmıyor. Bunun yanında tüp, bulaşık ve temizlik malzemelerine gerek duyulmuyor” dedi.
Cerrahoğlu, çeşitlilik bakımından zengin bir konsepte sahip olduklarını kaydederek şöyle konuştu: “Şu anda elma, kivi, limon, kuşburnu, vişne, naneli limon, karadut ve nescafe bulunuyor. Önümüzdeki günlerde ürün çeşidimize bebek çayı ve anne sütü artırıcı çayı da ekleyeceğiz. Henüz yeni olan içeceklerimiz büyük ilgi gördü. Tek endişemiz, ileride talebe cevap verememek olacaktır.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet